Diensten

Wij zorgen ervoor dat uw processen soepel blijven verlopen.

Schakel ons in voor:

Onderhoud & revisie

Machines krijgen veel te verduren. Het is dus belangrijk om ze goed te onderhouden. Periodieke maintenance is de sleutel voor een lange, storingsvrije levensduur. Tijdens het onderhoud wordt de machine volledig gecheckt en gereviseerd.

Neem contact op

(De)montage

Wilt u uw kostbare machines naar een nieuwe locatie verhuizen? Dat moet met de grootste zorgvuldigheid gebeuren. Wij regelen de demontage, verpakking, verhuizing en montage van al uw technische installaties.

Neem contact op

Technische support

Extra handen nodig voor het onderhoud van uw machines? Oudenaarden Montage & Service ondersteunt u graag bij technisch onderhoud. Wij springen bij op het terrein van elektrotechniek, mechanische techniek en hydrauliek.

Neem contact op

bovenloop kranen

Keuren en onderhoud van bovenloop kranen

Oudenaarden Montage & Service is gecertificeerd om keuringen uit te voeren aan hijsinstallaties. Wij doen alleen de bovenloopkranen. Dit doen we onder de vlag van Aboma. Aan de hand van het keuringsrapport checken wij heel uw hijsinstallatie. Hieruit voort maken we een rapportage. Mocht er eventueel een reparatie nodig zijn, dan kunnen wij u ontzorgen. Jaarlijks ontvangt u een herinnering van ons dat uw hijsinstallatie weer gekeurd moet worden. U kunt deze keuring combineren met een onderhoudsbeurt .

Neem contact op

Neem contact op

Op zoek naar technische ondersteuning?
Wij denken graag met u mee!